diumenge, 1 d’abril del 2012

3ª VICTORIA CONSECUTIVA DEL JUNIOR

3ª VICTORIA CONSECUTIVA DEL JUNIOR els nostres malgrat les baixes de Dani i Eduard feren un magnific partit , molt igualat que es va resoldre en el 4art quart. Els parcials : 15-13, 15-15, 15-16 i 8-20 ho diuent tot; els nostres pugueren aguantar al equip local que presionaba fent-mos triples mentres la graderia ens desconcertaba ( hi habia molta gent jove animant a l'equip local).Però arribem a l'ùltim quart amb el resultat de 45-44, els nostres superconcentrats en defensa , l'equip local comença a possar-se nervios que té com a consequència fer-los un parcial de 0-13 del minut 3' al 6' que ens dona la victoria final.
Sols queden 3 partits de lliga .Esperem que l'afició de MANUEL vinga a animar a l'equip per acabar aquesta 2on volta amb més victories.